Decemberbrev

Author:

Kære forældre

Vandskaden

Planen er at den kommende weekend begynder de at pille stilladset ned og vuggestuen har 1. prioritet. Hvor hurtigt det går ved vi ikke, men vi må bede jer om at være ekstra agtpågivende i den kommende tid.

Forældrebetaling 2024

Der er med dette nyhedsbrev vedhæftet et opdateret skriv om forældrebetalingen. Vi har ikke modtaget tilskudsrammen fra kommunen endnu og er derfor tvunget til at følge trop på stigning. Vi har dog valgt ikke at lade betalingen stige lige så drastisk som kommunen og håber alligevel at vi kan få enderne til at hænge sammen.

Fødselsdagsfejring d. 19. december 8.00-9.00

Vi vil rigtig gerne invitere jer til morgenkaffe i anledningen af at Henriks 60-års fødselsdag – og håber I kan nå at være med til at synge en fødselsdagssang for ham

Pasning d. 22. december

Der hænger opslag på alle tavler hvor man skal skrive sig på til pasning senest fredag d. 8. december – husk at skrive det korrekte tidsrum barnet har brug for pasning!

Julemåneden

December måned er julemåned og det bærer livet i Kirsebærgården præg af – vi starter med tur for de store børn til julemarionetteater torsdag og adventsspiralen fredag. Derefter er der kalender og adventskrans på alle stuer. Vi skal også bage småkager og pynte op på stuerne. Børnehaven og familiegrupperne får sikkert besøg af Nisse Nils/Gammel Nissen og måske har han guldnødder med – en til hvert barn, så nogle må vente længe, andre får hurtigt, der er nok at se til for en lille nisse. Det særlige ved guldnødderne er at børnene oplever at det ikke handler om tingenes størrelse eller værdi (set i kroner og øre), men med hvilken ånd det er givet.

Der er også julekrybbespil dagligt, med Josef, Maria og det lille jesusbarn, i hele december måned som bordspil i vuggestuen og på familiestuerne – i børnehaven også efterfølgende af børnene som aktører – for børnene er krybbespillet ligesom eventyret og derfor vigtigt ikke at dyrke eller tale særlige roller op, alle roller må være med for at eventyret kan spilles, det er ikke så vigtigt hvem der er hvad. Vi sørger for at de største børn prøver alle rollerne i videst muligt omfang. Krybbespillet fortsætter frem til Hellig 3 konger d. 6. januar 2023

I december måned fjerner vi ugerytmen for at give plads til ovennævnte julerier uden at det dermed bliver for presset. Grundet vandskaden har vi fortsat ikke salen til rådighed og derfor kan vi ikke vise jer krybbespillet med børnene og I må desværre nøjes med at hygge på stuerne…

20. december kl. 15.00-16.00                           Juleafslutning i vuggestuen

21. december kl. 14.30-15.30                           Juleafslutning i familiegrupperne

21. december kl. 14.30-15.30                           Juleafslutning i børnehaven

Det er vigtigt at komme meget præcist til arrangementer af hensyn til børnene.