Julibrev

Author:

Kære forældre

Så har vi afsluttet endnu et Kirsebærår!

Med dette nyhedsbrev er vedhæftet vores nye virksomheds & læreplan med tilhørende årshjul, så fester, forældremøder, arbejdsweekends og andet kan skrives i kalenderen med det samme. På førstkommende forældremøde bliver der tid til at stille spørgsmål til læreplanen og det er derfor en god ide at læse den godt igennem. Læreplanen er vores arbejdsredskab og den vi som ansatte pejler efter og den som vi går ud fra at I har brugt som grundlag for at vælge Kirsebærgården. Den kan med fordel læses løbende. Læreplanstemaerne er igen en del af planen.

Kirsebærgården i uge 30

Vi har brug for at de børn der kommer i uge 30 også har madpakker med da køkkenet er ferielukket. Der er ikke så mange børn endnu hvilket betyder at en del kolleger også stadig holder ferie og derfor vil de børn der er her, blive passet sammen med nabostuens børn.

Garderobe

Som altid laver vi rokade i garderoberne, da nogle børn er gået ud og nye kommer til og derfor har jeres barn muligvis fået en ny siddeplads i garderoben. Kurven må rigtig gerne gennemgås og opdateres til efter ferien. Glemmekurven bliver tømt og indhold gives bort.

Grøntsagsordningen, Bærladen & Hønsevagt

Der er også vedhæftet et skriv om grøntsagsordningen og en opdateret bærlade og hønsevagt frem til årsskiftet. Det er rigtig vigtigt at I selv tager ansvar for disse vagter, således at vi ikke risikerer at hønsene er uden vand og mad.

                                                                                                             I ønskes alle en dejlig sommer