Venteliste

 

I Kirsebærgården gælder de samme betingelser mht. pladstilskud, som i de kommunale institutioner. Du kan se retningslinier samt ansøge om tilskud på : www.kk.dk

Vi har vores egen venteliste, der er uafhængig af pladsanvisningens. Alle har mulighed for at skrive deres barn op, også selvom man står på pladsanvisningens venteliste. For at stå på ventelisten skal barnet være medlem af Kirsebærgårdens støtteforening og det koster 200 kr. pr. barn. Beløbet bedes indsat på konto:8401 1054933

Vær opmærksom på at notere barnets navn på indbetalingen. Indbetalingsdatoen er barnets anciennitetsdato. Derudover skal nedenstående formular udfyldes som sender oplysningerne til kontakt@kirsebaergaarden.dk:

  Barnets fornavn:

  Efternavn

  Fødselsdag

  (dd-mm-åååå)

  Hvornår ønskes plads?

  år

  Kontakt fornavn:

  Kontakt Efternavn:

  Kontakt telefon:

  Kontakt email:

  Når vi har modtaget mailen samt indbetalingen sender vi en kvittering. Pengene bliver ikke returneret og man er ikke garanteret en plads i Kirsebærgården, selvom man står på ventelisten og er medlem af støtteforeningen.

  Der er løbende ”Åbent hus” arrangementer hvor der er mulighed for at komme og se Kirsebærgården, samt møde personalet og stille spørgsmål. Næste informationsmøde er mandag d. 22. oktober kl. 16.00-18.00. (tilmelding på mail: kontakt@kirsebaergaarden.dk) Enkelte af Kirsebærgårdens forældrearrangementer er åbne, det gælder blandt andet foredrag med udgangspunkt i Rudolf Steiner pædagogikken, disse vil blive oplyst på vores hjemmeside. Husk at tilmelde jer.

  For at starte i vores småbørnsstue skal barnet være fyldt 12 mdr, kunne stå og ikke blive ammet mere. (læs mere herom i virksomhedsplanen). For at starte i vores børnehave skal barnet være fydt 2 år og 6 mdr. Børn der går i vuggestuen er garanteret en plads i børnehaven og søskendebørn har fortrinsret hvis:

  • Ovenstående retningslinier er fulgt og der er noteret navnet på søskendebarnet der allerede går i institutionen .
  • Barnet er skrevet op via mail inden det er fyldt 4 mdr.
  • At barnet er skrevet op MENS det stadig har søskende i institutionen.

  Når man får tilbudt en plads i Kirsbærgården skal man bekræfte på ovenstående mail. Er svaret ikke Kirsebærgården i hænde inden 3 dage, går pladsen til en anden, og man kan kun bekræfte via mail. Når man siger ja til en plads i Kirsebærgården hæfter man for 3 mdr’s betaling. Der skal betales et startgebyr pr barn på 500 kr. Pengene går til de ting der indkøbes til barnets opstart. Så som kurv til tøj osv.

  Har i yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte Kirsebærgården på email:

  Kontakt@kirsebaergaarden.dk