Oktoberbrev

October 3, 2022

Kære Forældre

Tak for engagementet til vores basar – det blev en fantastisk dag i fællesskabets navn, dejligt at inviterer indenfor til sådan en stemning som kun lykkes fordi vi alle engagerer os.

Stuerne                                                       

Vi har brugt tiden fra august frem til nu med at køre børn ind og samtidig forme omgivelserne for børnene, således at de oplever rytmen og hinanden som gruppe, og det er lykkes rigtig godt og alle de nye børn er i trivsel. Der har været rigtig mange arrangementer og pædagogiske begivenheder i tiden fra sommerferien og frem til nu – stort set noget vi har skullet hver uge som festforberedelse, alt sammen er med til at skabe rammen. Vi kan nu se frem til en god måneds tid hvor frugten af det arbejde viser sig, og hvor vi ikke ”skal” så meget andet end vores normale rytme.

Forældremøde for familiestuerne 7/10 kl. 19.00-20.00

Forældremøde for vuggestuerne 13/10 kl. 19.00-20.00

Bjarne 60 år – kaffevogn mandag d. 10/10 7.30-9.00

Bjarne fylder 60 år og det fejrer vi vanen tro med kaffevogn – vi håber I har tid til at drikke en kop og synge en sang!

Husk tiderne i efterårsferien!

Personalets skema er lagt ud fra de tider I har skrevet på pasning og der er derfor ikke åbent ud over det – ligesom der heller ikke er pasning hvis man ikke er tilmeldt. I skal også huske madpakker da køkkenet er lukket hele uge 42, der vil dog som altid være formiddagsmad og eftermiddagsmad og drikkevarer.

Efter efterårsferien:

Begynder vi på vinterrytmen igen og det betyder at vi er mere inde, særligt om eftermiddagen. Det betyder også at det bliver koldere og derfor er tøjlisten vedhæftet med dette nyhedsbrev. Det giver god mening at kaste lidt kærlighed på tøjet og garderoben, således at der er ryddet op hver dag inden man tager hjem, vi gør det i løbet af dagen (det gør at det nemmere for børnene at blive selvhjulpne). Der bør kun være det på knagerne som børnene skal bruge her, dvs. måske-tøj og gå-hjem-jakker, skiftesko mm. skal være i kurven. Sidst men ikke mindst så skal sutsko i nederste rum i hue-huset og huen i øverste + NAVN i alt tøj og sko!

Sygdom

Det er vigtigt at I seriøst tager bestik af situationen inden I afleverer jeres barn – altså; det er bedre for det enkelte barn, og helt klart for helheden, at I er sikre på at de er raske og dermed ikke smitter de andre børn når de kommer. Vi anbefaler altid en dag hjemme, feberfri! I øjeblikket er vi plaget af influenza og muligvis vil vi igen se corona og det fylder for alle.

Forældresamtaler:

På alle tavler vil vi i den nærmeste tid hænge opslag med tid til forældresamtalerne i november – I kan bytte indbyrdes, stuen skal blot vide det en uge før. Der er afsat 25 min til hver samtale så det er vigtigt at passe tiden og en god ide at være forberedt, udsendt med nyhedsbrevet er den overordnede dagsorden for samtalen. Vi holder ikke erstatningssamtaler såfremt I bliver forhindret