Nyhedsbrev Marts

March 3, 2015

 Kære Forældre

 

Når forårssolen skinner i marts , april & maj, synger vi og det gør den og så regner det og så sner det meget omskifteligt og sjovt for børnene…J og rigtigt forår – det blev skudt godt i gang med vores forårsfest som var en stor oplevelse for alle og næste fest er spirefesten, hvor vi sår påskehaver og blomsterfrø i haven.

Vi har også den ene af vores to arbejdsweekender i marts, og vi har som altid, brug for masser af hænder, så vi håber I kommer og giver et nap med – der bliver sørget for forplejning og det er altid hyggeligt og børnene kan med stolthed se at netop deres mor eller far hjælper til. Indtil videre har vi følgende opgaver på programmet; der skal laves nye sandkasser over det hele, ordnes have, males garderober og etableres vandtønde på tagterassen + en masse andre småopgaver.

I sidste nyhedsbrev lovede vi jer en tilbagemelding omkring informationsniveauet i Kirsebærgården. Det er jo altid beklageligt når der er nogen der føler sig dårligt- eller misinformeret, ikke forstået eller hørt og det er på ingen måde vores hensigt som ansatte. Særligt bliver det problematisk når det går ud over den primære funktion som I forventer vi varetager her i Kirsebærgården – nemlig pasning af jeres børn og det kan vi forstå. Vi er dog nød til at holde fokus på hvad der er vores ansvar og hvad der ikke er og i den situation kan vi let komme til at fremstå som urimelige, ufølsomme og hårde og det skal vi leve med at I synes. Kirsebærgården  er også en arbejdsplads med ansatte, ledelse og bestyrelse og det ansvar der følger med, det er også i det perspektiv beslutninger bliver truffet; hvordan rammerne og indholdet skal være, så vi kan løfte arbejdet og overholde det vi lover overfor jer og overfor myndigheder.

En af de beslutninger vi har truffet er at vi fremadrettet vil benytte os af calendize – calendize er, for en god ordens skyld, en gave der er blevet doneret til Kirsebærgården og som vi har vurderet er en løsning vi vil få glæde af. I sådan et  tilfælde er det ikke noget som vi spørger jer om hvorvidt I synes det er en god eller dårlig ide men noget vi som virksomhed har valgt at implementere, det kan dog undre at os den polemik der har været på facebook desangående – idet at alle familier på nær 3 i hele Kirsebærgården er på facebook. Under alle omstændigheder er det ikke en diskussion men en vedtaget beslutning. Ved siden af calendize vil naturligvis informationerne være tilstede på tavlerne så de 3 familier fortsat er tilgodeset, men det betyder at vi vil begrænse os med sms og mail fremadrettet og at de familier der ikke vil benytte calendize får information via tavlen.

Datoer i marts:

  • 13.03.                               Spirefest (se opslag)
  • 21 &22.03                        Arbejdsweekend – 9-15 begge dage
  • 30,31/3 & 1/4                  Pasning for tilmeldte børn (listerne hænger på tavlerne)

Personale:

Vi har taget afsked med Maria som skulle ud at rejse, i hendes stilling og frem til sommerferien starter Mette-Marie som har været tilknyttet Kirsebærgården som vikar. Udover det er Thea, Ida-Marie og Vilja vikarer.

 

 

Forårshilsner fra Kirsebærgården