Nyhedsbrev August

July 31, 2014

Kære forældre                     

Vi håber I har nydt den solrige sommer sammen i familierne… Kirsebærgården har fået en blid start efter ferien med ganske få børn og mange voksne, så der er blevet tid til at få ordnet en del af de hængepartier vores travle forsommer har efterladt. I sommerferien har håndværkere malet ydervæggene og lavet det nye hegn omkring småbørnstuerne hvilketer blevet vel modtaget fra vores omgivelser – mange stopper op og kigger nysgerrigt ind og knytter gerne en positiv kommentar til vores have og det kan man jo ikke undgå at blive glad over J

Den næste tid bærer præg af at børnene skal finde sig til rette, de nye med omgivelserne og de ”gamle” med at være blevet større, langsomt vokser børnetallet på stuerne idet alle ikke er kommet tilbage fra ferie endnu og det giver den fornødne ro til at det forløber temmelig harmonisk.

 

Datoer i august:

  • 14.08    Høsttur (for de største børnehavebørn)
  • 21.08    Forældremøde
  • 25.08   Sy-eftermiddag
  • 29.08   Høstfest

 

Børnehaven:

Forberedelserne til høstfesten er allerede så småt ved at gå i gang og med det også høstturen til Bondemand Jesper på Birkemosegård på Sjællands odde – turen tager hele dagen og af hensyn til alle de nye små er det kun den største halvdel af børnene der skal med. I får besked direkte fra stuen på sms hvem og hvad der skal med.

Githa er rask igen og færdig med sin uddannelse og vender derfor stærkt tilbage her i august måned så de nye kommende skolebørn kan få eurytmi.

 

Småbørnsstuerne:

På småbørnstuerne nyder vi den forandring der er fulgt med det nye hegn – solseglene er kommet ordentligt op på plads og der er blevet skabt flere gode ”legerum” i haven. Snart begynder vi igen tur-dagen om torsdagen med de største børn.

Personale:

Så er personale-situationen faldet på plads og det betyder at Louise (mor til Bernhard) er ansat på solbærstuen, på Brombær bliver Rebecca frem til næste sommer hvor hun er optaget på studie og Clara bliver på Jordbær til efter jul hvor hun starter på jordmoderskolen.

 

Støtteforeningen:

”Bær-laden” holder sommerferielukket frem til september, inden da vil støtteforeningen sende ny pasningsliste ud til alle forældre, således at man en gang om året (max) passer bærladen en eftermiddag fra 15-16.30 og hønsene i den efterfølgende weekend. Apropos høns så er de aldrene kirsebærhøns (og her er det ikke personalet vi omtaler) på rekreation hjemme hos Lise og Bjarne og pt. Ligger en af hønerne på 12 små æg, som vi satser på bliver til nye små kirsebærkyllinger til efteråret.

 

Kærlige hilsner fra

 

Kirsebærgården